Ge det goda kolesterolet en puff åt rätt håll med denna pastarätt innehållande både lax och avokado. :) Receptet kommer från Sandras matkrypin.
4 portionsbitar laxfilé
4 port pasta
2 vitlöksklyftor
1/2 röd chili
1 citron skal och saft
1 mogen avokado
1-2 dl riven parmesan
1 dl grädde
Tina laxen och skär i tärningar. Koka pastan i saltat vatten. Dela chilin och ta ut innerväggar och kärnor. Finhacka chili och vitlök. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs vitlök, chili och laxbitarna några minuter. Krydda med salt och peppar. Häll på grädden och värm på lite. Ställ sedan åt sidan.
Tärna avokadon och blanda tillsammans med riven parmesan, skal och saft från citronen i en skål.
När pastan kokat klart häll av den. Rör ihop avokadoblandningen med laxen precis innan servering.
- Posted using BlogPress from my iPhone
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar