lördag 7 maj 2011

Grill med vänner

Igår kväll hade vi Micke, Petra och Olivia på besök. Det var grillning som stod på schemat. Alla var rätt så hungriga redan innan vi började med grillningen så det var tur att det skulle bjudas på sådant som gick snabbt; grillad korv med bröd och hamburgare med bröd. Köpte en grillbricka med korv som skulle ha smak från Ungern. Det var en riktig hit. Det var mycket smakrika och köttrika korvar. Bör testas!

Innan maten kom på bordet var det hög ljudnivå och alla pratade i munnen på varandra, men så sänktes det en riktig tystnad då alla fick mat på tallriken. Vilket talade ganska starkt för att alla var rejält hungriga. Julia satte i sig en hel hamburgare själv, Linus åt korv efter korv... Ja det smakade riktigt gott.

Sen var det high life när Linus och Olivia for runt över golvet och lekte. Så roligt att se två små barn som inte riktigt än lärt sig leka med andra barn leka tillsammans ändå. ;-) När barnen somnat blev det kaffe och bananmuffins med mjölkchokladfrosting.

Kvällen skulle avslutas med ett sällskapsspel men vi hamnade framför en viss dokumentär istället. Sen somnade vissa av oss i soffan... ;-)

Tack fam Wersén för en jättetrevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Vi var hungriga som vargar :-D Har nog aldrig tryckt i mig en hamburgare så snabbt :-D

    En dokumentär om andra världskriget var ett riktigt sömnpiller, tror vi alla höll på att somna till slut :-D

    Tack själva för en jätte mysig kväll! Olivia tycker det är så roligt att träffa Linus och Julia hon var så nöjd och glad när vi kom hem :-)

    SvaraRadera
  2. Låter jätte mysigt. :-} Kram, Mia.

    SvaraRadera