lördag 8 januari 2011

Födelsedagen

Så var Julias femårsdag till ända. Det blev en mycket lyckad dag och det var en glad och nöjd stumpa som somnade på min arm när vi läste i hennes säng. Dagen började med sång och frukost på sängen. Här öppnades även paket från mig, Patrik och Linus. Julias riktiga present, ett eget akvarium, kunde vi ju inte slå in, utan det fick hon själv följa med att välja ut. Så vid 10-tiden begav vi oss in till stan för att inhandla detta. Vi köpte ett litet sött akvarium och tillbehör på det nyöppnade Arken zoo. Det var en riktigt fräsch butik som vi med all säkerhet återvänder till igen. Hemma fixade Patrik och Julia iordning akvariet medan jag förberedde för kvällen.




De första gästerna som kom var Jannicke och Martin. Julia fick en söt prinsessgrej att hänga upp teckningar på samt en hel hög med "krims-krams". Vilket Jannicke helt förstått innebörden av och Julia var ju givetvis helnöjd.

Senare dök det gamla vanliga gänget upp; mormor, morfar, Susann, farmor, farfar samt familjen Turessson. Julia fick så mycket fina presenter. Jag befann mig som vanligt i köket och såg inte vad hon fick av vem, men det var inga dålig saker. :-)


Efter paketöppning bjöds det på lasagne och sallad och dryck. Och senare den obligatoriska "happy birthday" och utblåsning av fem tårtljus. Julia var mycket nöjd med sin barbietårta och den verkade gillas av övriga också.


Runt 21 begav sig de sista gästerna hem. Det har varit full rulle hela dagen och vi känner oss trötta och nöjda med resultatet. Och att Julia var nöjd, det kunde ingen ta miste på. Tack så mycket för alla fina presenter Julia fick, och för att ni ville fira hennes femårsdag tillsammans med oss.

1 kommentar:

  1. Låter som en jätte bra födelsedag för Julia. :-)

    Kram,

    Mia.

    SvaraRadera