söndag 17 april 2011

Dancing queen


Idag var det avslutning för alla barnen som har dansat för Funky kids på Livingroom. Det var en storartad avslutning som ägde rum på Stadsteatern. Jag, Linus, mormor, farmor och farfar avnjöt dryga timman av jätteduktiga barn som dansade till olika låtar. Showen var uppdelad så att barnen dansade gruppvis, så som de har tränat på Livingroom. Julia gick i gruppen 4-5 åringar och de var först ut på scenen. Sedan följde flera olika grupper. Det var flest tjejer som dansade, men en och annan kille fanns också med.

Julia var en riktig dancing queen. Hon var jätteduktig tillsammans med de andra barnen men den riktiga showen bjöd hon på när alla barnen fick komma upp på scenen för att få diplom. Då spelades den speciella Funky kids låten och då körde Julia solo på scenen och gjorde moves och poser som de stora barnen. Någon scenskräck existerar INTE hos den här damen. Tänk om man hade haft filmkameran med sig...


Efteråt blev det fika med tårta och kaffe hos oss i Väring. Klart att superprinsessan skulle firas av. Hon fick blommor av både farmor & farfar och av mormor, som en riktig showstjärna bör få. ;-)

2 kommentarer:

  1. Roligt att hon är så duktig :-D
    Blir nog en riktigt super stjärna när hon blir stor :-D

    SvaraRadera
  2. Lilla Julia vad duktig hon är. Synd att vi inte var där uppe och såg hennes uppvisning. Jätte söt i den fina klädseln. Kram, Mia.

    SvaraRadera