fredag 22 april 2011

Grillpremiär


Igår var det grillpremiär hemma hos oss. Andreas, en god vän till oss var på besök och då passade det extra bra att köra lite grill. Det blev enkelt och gott; färska hamburgare med friscobröd, ett glas rött och till förrätt blev det grillad sparris, halloumi samt parmaskinka med pepparrotsfyllning. Det är något ni måste pröva, så enkelt och så gott. Tipset har jag fått av Sara.

Pepparotsfylld parmaskinka

1 frp parmaskinka
1 ask färskost med pepparotssmak (jag använde ICAs)

Rör färskosten lite mjuk. Bred den sedan på parmaskinkan och rulla ihop. Klart att servera! ;)

Det blev en lyckad grillpremiär. Men det är alltid något man glömmer, som att ej börja grilla innan bordet är dukat och klart. Men vi ska nog grilla fler gånger så det hinner vi nog lära oss. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar