lördag 29 mars 2014

Fylld barkis - en 80-tals miss




Igår testades en ny lite småkul rätt här hemma. Fylld barkis. Kikade runt lite och föll för ett recept hos Kryddburken. Rätten går ut på att man gröper ur en barkis och den fyller den med något. Gratinerar sedan allt i ugnen. Lite som en varm macka.

I Kryddburkens variant var det fyllning med bacon och jag lade till lite svamp för att det är så gott. Sen hälls en äggstanning över och ost över allt ihop. Sen in i ugnen. I receptet pratade vi om 25 minuter... Efter 25 minuter var det inte ens i närheten av färdigt. Nästan 60 minuter tror jag jag hade de inne i ugnen. Sen smakade de ingenting.

Ja detta var något som får stanna i 80-tals garderoben. Sen hur det blir med annan fyllning kan jag inte säga, men detta var ingen hit.

Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Oj, nej det är väl så det blir ibland när man kockar:)
    Vi har en riktigt gammal klassiker som vi gärna gör när vi blir sugna. Fyllt formfranska med en tonfiskröra som blir så himla god (tycker vi i alla fall:)).

    Bättre lycka nästa gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyckte ju att det lät så bra. Får testa er variant istället. Tack för tipset! :-)

      Radera