tisdag 13 juli 2010

Kalas hos Suzie

I lördags åkte vi till Värsås och firade kära Suzie som fyllde år igår. Det var ju som ni minns jätte varmt och kvalmigt i lördags men i skuggan på deras baksida satt man riktigt bra. Vi blev bjudna på kallskuret, sill, färskpotatis, bröd och sallad och det smakade jätte gott i värmen. Och så blev det tårta och kaffe efter maten.

Tårtan hade Suzie beställt utav mig. :-) Hon hade endast två önskemål, ljus tårtbotten samt att den skulle innehålla vaniljkräm, sen fick jag fria händer. Hade många alternativ i huvudet på hur tårtan skulle se ut, men efter att ha kikat på den här fina sidan, så bestämde jag mig för att göra något liknande. Tårtan innehöll förutom ljusa bottnar och vaniljkräm, färska skivade jordgubbar. Den är spacklad med smörkräm smaksatt med vaniljsocker och täckt med vit marsipan. Dekorationerna är gjorda i sugarpaste samt marsipan.


2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin tårta. Du måste nog överväga ett karriärsbyte.

    SvaraRadera
  2. Oj, så roligt att ha inspirerat dig! Tycker det är jättekul att du har fört över inspiration till en egen skapelse - din tårta fick dessutom ett helt eget uttryck =) Ha en fin dag!

    SvaraRadera