lördag 24 juli 2010

Nu är vi faddrar

Idag har vi varit på dop för söta Olivia. Dopet ägde rum i Norra Fågelås lilla kyrka. Jag och Patrik hade fått det hedrande uppdraget att vara faddrar åt henne, något vi är väldigt stolta över. Dopet var kort och då vi inte var så många samlade kändes det extra personligt och vackert. Olivia var jätte duktig och grät endast lite i slutet. Man måste ju faktiskt göra sin stämma hörd, det är viktigt. Hon var så söt i vit virkad dopklänning och rosa band. Nu heter hon officiellt Olivia Savannah Inger. :-)

Efter dopet bjöds vi på en grillmåltid hemma hos Olivias farmor och farfar. Det var trevligt och det smakade extra gott då vi hunnit bli riktigt hungriga. Då de bor i en trea och det var en fyra barn och 12 vuxna som skulle trängas om utrymmet kändes det ganska trångt. Speciellt då våra två barn inte är kända för att sitta still någon längre period. :-) Tur att det fanns lekplats utanför så Julia kunde springa av sig det värsta.

Tack Micke och Petra för att vi fick vara med och dela detta fina tillfälle ihop med er och er familj och för att vi fick bli faddrar åt er dotter.

2 kommentarer:

  1. Tack själva för att ni ville bli faddrar till Olivia, vi kunde inte hitta bättre faddrar till henne :-)

    Och trångt var det minsann i lägenheten, men jag tycker både Julia och Linus var jätte duktiga!

    SvaraRadera
  2. Hej! Låter riktigt mysigt det där. :-) Såg ni om mammas och pappas körsbärsträd var kvar?. Det var så fina. Här har vi precis ätit en god middag efter att ha varit ute och cyklat 2 mil i eftermiddags. Riktigt skönt väder här och att cykla var även det en mysig upplevelse. Elias satt bakom mig och Linnea bakom Henke. Det ska vi göra om. Kram. Mia.

    SvaraRadera