söndag 18 april 2010

Och så var det tårtan...


Inget kalas utan tårta. Här hade jag som vanligt tagit inspirationen från Toves blogg. Den här gången har jag försökt efterapa en av hennes tårtor rakt av. Tyckte den passade så bra nu när det äntligen har blivit vår och vårblommorna har kommit fram ur det tjocka snötäcket. Innehållet; chokladsockerkaksbottnar, hallonmousse och vit chokladmousse. Spacklad med smörkräm smaksatt med vanilj och täckt med marsipan. De små blommorna och bladen är gjorda i sugarpaste och det har tagit många timmar att fixa i ordning dem. :-) Men roligt var det.

4 kommentarer:

  1. Hej Liselott.
    Vilken fin tårta, de blir ju kanon hoppas de smakar lika bra. Fast det förstod jag att de gjorde. Häftigt att du fått en matlagningskurs och fri shopping, Patrik är ju duktig på att hitta på saker........inte alla som är det!
    Kramis Sofia

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa! Tårtan var lika god som den ser ut. Synd att behöva skära i den men vad gör man när det ser så gott ut. :-) Tack för en jätte trevlig tillställning. Kramen.

    SvaraRadera
  3. Inte visste jag att du var så duktig på att göra tårtor. Ser både proffsig och god ut!
    Kram Maria

    SvaraRadera