söndag 25 november 2012

Göteborgweekend




Helgen som varit har hela familjen spenderat i Göteborg. Det har varit så mycket den sista tiden så för ett tag sedan bokade jag två nätter på hotell för hela familjen, så att vi kunde komma bort tillsammans. Att det blev den här helgen var bara perfekt för i fredags påbörjades arbetet här hemma med att byta dörrar och lister. Så hela huset ser ut som en krigszon med alla möbler i alla rum placerade i mitten av rummen. :) Så det var riktigt skönt att sätta sig i bilen och åka bort från stöket.


På lördagen strosade vi lite på Nordstan innan vi begav oss mot Liseberg. Det är ju finast när mörkret sänker sig och alla lampor lyser i mörkret.

Vi tittade på skridskoshow och åt och drack gott. Två åkatraktioner blev det också. Det fanns mycket fint att titta på. Vi passade även på att ta sk. gammaldags foto hela familjen. Vi har gjort det ngr gånger tidigare men aldrig alla fyra. Det var lite trixigt att få på Linus sina kläder men han fastnade på kortet och de som fotade skrattade gott åt honom och hans hyss.


Helgen har varit riktigt mysig. Det var inte särskilt skönt att komma hem, som det annars brukar vara. Men resultatet här hemma kommer bli jättebra. :) Tills dess får vi helt enkelt stå ut med röran.

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar