måndag 3 augusti 2015

En bok som lämnar spårSemester ökar chanserna för att kunna läsa böcker. Detta är en bok som verkligen satte spår. Svår att lägga ifrån sig, tårar avlöstes av obehag och ont i magen. En bok som verkligen satte spår.

Boken utspelar sig i vår tids Sverige. Helt plötsligt lägger all elektronik av, strömavbrotten avlöser varandra och Sverige står inför en total nedsläckning och mänskligheten hotas. I boken följer man olika personer i olika städer, Göteborg, Stockholm och Karlsborg är tre viktiga orter. Västergötland beskrivs och det är mycket man känner igen.

Flera gånger då jag lagt ifrån mig boken hade jag känslan i kroppen av att inget vatten fanns att tillgå, maten var slut och min bil inte startar här hemma. Otäck känsla!

Vill ni bli omskakade i vårt moderna och trygga samhälle. Ja då tycker jag verkligen ni borde läsa boken Stjärnklart, skriven av Lars Wilderäng. Andra delen finns ute nu och den blir mitt nästa bokköp, utan tvekan. Det är nästan att jag tappar upp vatten i badkaret ikväll....


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Usch jag blir nojig av Walking dead, vad skulle jag då bli av denna? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den här skulle du nog bli betydligt mer nojig av. Detta känns inte som att det skulle kunna ske. Iaf mer troligt ön Walking dead. ;)

      Radera