lördag 7 maj 2016

Vilken dag

Nu har det verkligen vänt vädermässigt. Sommarvärmen har kommit och vi njuter i fulla drag. :-) Idag har vi haft en riktigt bra dag med så mycket trevligheter.


Dagen fick börja med en löprunda i solen. Känns fortfarande tungt men det går framåt. Skam den som ger sig. ;-)


Därefter var det dags att knalla upp till Sörgården där det var gårdsdag. Det var riktigt mycket folk som hade kommit till gården. Roligt!


Linus och Julia klappade får......... och en stor vädurskanin. 


Linus testade att sitta i förarhytten till en traktor.
Senare på eftermiddagen tog Mitch med sig fyra barn och åkte till Hyundai för att barnen skulle få träffa Dolly Style. Mitch imponerade och alla barnen fick signerade planscher. Olivia som sett fram mot detta hur mycket som helst blev så blyg. :-) Själv hade jag det väldigt ansträngande i solstolen hemma på altandäcket.... :-)


 Klockan 16 var det dags att gå till familjen Wersén för att köra lite grill. De bjöd in till grillfest för oss som hjälpte till vid deras flytt ut till Väring. Jag var barnvakt så jag kände mig delaktig även om jag inte hjälpte till att flytta saker.


Jag känner mig hemma i köket tillsammans med Petra. Riktigt gott blev det. Gubben, Lilian och Christian lät sig väl smaka. 


Vilket väder det blev. För någon vecka sedan sa väderleksrapporten att det skulle regna. 


 Micke och Gubben avslutade eftermiddagens grill med lite Ardbeg och cigarr. Patrik som spenderar helgen i Göteborg missade en hel del.

Tack familjen Wersén för en riktigt trevlig eftermiddag/kväll, god mat och mycket trevligt sällskap. Tänk vad lyckligt lottade vi är som bor som vi gör, med naturen och goda vänner runt hörnet. :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar