onsdag 11 juli 2012

Bilbingo - tantvarning eller bara väldigt roligt?

Klockan 17.30 hämtade Sara upp mig och vi for iväg till Timmersdala och gammal hederlig bilbingo. De flesta kommentarerna rörande detta har varit just tantvarning från folk runt omkring oss. :-) Det kanske stämmer men vi hade i alla fall väldigt roligt i vår bil. :-) Vi var väl förberedda med kaffe och paj så det gick ingen nöd på oss i bilen. 


Att köpa bingobrickor var ett kapitel för sig. Jag gjorde det enkelt för mig och sa bara "samma som hon köpte, tack" :-)


I väntan på att bingon ska börja. När vi kom var vädret riktigt fint och det var varmt. Sen kom regnskurarna och avlöste varandra. Vilket även innebar att vi var tvungna att koncentrera oss för att höra numren då vi fick stänga bildörrarna. 


Det var mycket folk som samlades. Vi sänkte kanske medelåldern med några år... 


Koncentrationen var hög emellanåt. :-)



Turen var inte med oss idag. Tyckte dock att de flesta som vann stod parkerade just där vi stod. Men vinna är ju inte allt, det viktigaste är att man kämpar väl.... :-) Ha ha ha!!

3 kommentarer:

  1. Vi struntar i det där med tantvarning. Många goda skratt fick vi ju iaf. Inte sista gången vi drar på bingo.

    SvaraRadera
  2. Var på bil bingo på billingehov i Tisdags :-) Blev ingen vinst för mig heller!

    SvaraRadera
  3. Viktigast är att man har kul. Var med och spelade med Hjördis och mamma för många år sedan på Billingehov. Kram, Mia.

    SvaraRadera