söndag 22 juni 2014

Goda vänner bjöds på brunch

Idag stod en mycket trevlig sak inskriven i våra kalendrar, brunch med goda vänner. Det är ju alltid väldigt trevlig att träffas över en fika eller en bit mat men för att variera oss lite bjöd vi istället in till brunch. Klockan 10:30 ringde våra gäster på, familjen Wersén samt Christian och Carolin.


Detta har planerats länge av undertecknad och jag måste säga att resultatet blev mycket bra. Gästerna var mycket nöjda och lika så jag själv. "Att göra"-listan var ganska lång men tiden planerades bra och jag blev aldrig stressad.

För att blidka vissa personer gick temat lite i Amerikansk anda. Vilket också gick hem. Pannkakorna smakade till och med bättre än äkta Amerikanska så då måste det ju vara full pott. :-)

Det som serverades var följande:

Amerikanska pannkakor med lönnsirap
Smoothies, jordgubb-banan samt kiwi-avokado
Juice
Kaffe
Färska jordgubbar
Vattenmelon
Honungsmelon
Kallrökt lax
Hembakta bagels
Nybakta baguetter
Frukostmuffins
Lemoncurd
Yoghurt
Cheerios
Rökt skinka
Lufttorkad skinka
Ost
Philadelphiaost
Cookies med vit choklad


Nybakta bagels. Det var ett spännande bakverk att baka. Moment som snurrig och kokning ingår. 


Olivia väntar på att få ta för sig. Barnen siktade främst in sig på Cookiesen.


Efter brunchen hade pipföreningen Molnet sin midsommarsittning. Planering för sommarens pipträffar stod på schemat. Vissa fick "skäll" för att de inte hade gjort sina läxor.... :-)


Barnen roade sig med att spela Minecraft på sina "paddar". 

Alla var nöjda och mätta efter brunch och pipträff. Jag fick många lovord efter denna bjudning och det känns extra roligt att saker man planerat blir så lyckade. ;-)







1 kommentar: