söndag 25 september 2016

Hotell Havanna tillsammans med goda vänner

I lördags samlades delar av Orden tillsammans med respektive för att göra en gemensam resa till Varberg och Hotell Havanna.


Vädret var med oss under hela resan. Vi tog en fik- och pippaus vid Basta Kvarn i Blidsberg. Riktigt mysigt ställe. Lilian hade varit så omtänksam och tog med fika till oss allihop. Smakade så bra och det var skönt att sträcka på benen.

I Varberg sken solen så vi kunde njuta av kaffe och rom mm utomhus i det fina vädret. Tänk vilken höst vi har haft!





Carro drogs med halsont och höll sig hellre till te och halstabletter.


Eftermiddagen flöt snabbt förbi och blev till kväll. Redo för middag.


Middagen intogs i hotellets restaurang. Vi var precis lika nöjda den här gången som de två andra gångerna vi besökt hotellet.

Maten håller toppklass och servicen lika så. Glada miner från personalen livar upp lite extra. :) Till middag valde jag ört- & vitlöksmarinerad lammytterfilé
med rostad vitlökscrème, brynta betor, rödvinssky och savoykål och dessert pannacotta med vit choklad. Behöver inte säga att jag blev mätt.... besvikelsen att aldrig orka hela desserten blev lika stor även den här gången. :)

Efter en riktigt god frukost idag tog jag, Patrik, Gubben och Lilian en promenad till Asia spa. Jag och Lilian entrade spaet och herrarna promenerade hem. Det blev en avkopplande dag inne på spaet med paus för riktigt god brunch.

Sammanfattningsvis en toppenhelg. Trevligt sällskap, många skratt och tokigheter och ett löfte till oss själva att vi kommer snart tillbaka. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar