lördag 16 oktober 2010

1-års kalas, del två


Den 8e oktober fyllde vår älskling Linus ett år. Det firade vi här hemma tillsammans med närmsta släkten. Linus var till skillnad från kvällen innan vaken ända tills 20 och var med på både mat och tårta. Vilken han visade lagom stor förtjusning över... ;-) Det blev många fina presenter till vår stora kille. Vi var så nöjda med kvällen. Här nedan kommer ett litet smakprov på kvällen i bilder.


Intresset för presenterna varierade kraftigt minut för minut. Just här var det stort. :-)


Linus med sina Boobux-tofflor. Så söta tofflor, dessa med grodmotiv.


Födelsedagstårtan med Barbapapa-figurer. Innehåll; lemoncurdmousse, vitchokladmousse mellan chokladbottnar. Spacklad med smörkräm, smaksatt med vaniljsocker. Täckt och dekorerad med marsipan. Recepten från Toves blogg.


Födelsedagsbordet med tårtan och födelsedagståget i bakgrunden, vilket Linus fick av Annika, Tobias och Axel på sitt namnkalas.


Här försöker jag och mormor blåsa ut ljuset på tårtan. Samtidigt som Linus försöker kasta sig över den. ;-)


Resultatet av Linus första smakprov av tårtan. Som tur var var det bara han som grimaserade på det här viset över tårtan.




2 kommentarer:

  1. Åhh, va mysigt det ser ut och vilken fin tårta! Tråkigt att det blir problem än en gång med förskolan nu när Linus fått en plats och allt var frid och fröjd;( Hoppas att kommunen finner en annan lösning och att Era protester gör att de lyssnar och väljer något annat alternativ. Ha det gott, kram Annika

    SvaraRadera
  2. Fina bilder. Mamma är lika söt. :-D Hon tycker inte om att vara med på bild, det är det många som känner. Ser ut att ha varit en jätte fin födelsedag för Linus.

    Kramar, Mia.

    SvaraRadera