onsdag 9 mars 2011

En trevlig förmiddag

Här hemma härjar vattkopporna på Julia. På Linus har det ännu inte brutit ut. Kanske att det börjar nu, har sett lite prickar på honom idag och jag hoppas att det kan var på g nu. Julia är jätteduktig med sina utslag. Hon klagar nästan inget på att det kliar och är egentligen hur pigg som helst. Lite för pigg för att bara gå hemma.

Idag hade vi så besök av Suzie. Det blev en mycket trevlig förmiddag. Vi tog med oss barnen ut en sväng. Gick till en lekplats så de fick springa av sig. När solen tittade fram mellan molnen var det riktigt skönt, men när vinden tog tag i en blev det bra kallt. Jag hade aldrig själv gått ut en sådan här dag. Är bara allt för dålig på att gå ut. Men man blir så mycket piggare och gladare när man kommer ut i friska luften. Så det måste vi försöka göra oftare.

Nu har det börjat regna och det känns extra bra att vi faktiskt var ute på förmiddagen en sväng. Vi får se vad som händer med Linus prickar. Om det kommer flera. Han vill inte riktigt vara stilla så jag kan titta över hela honom för att se om det finns flera. Ska ta och be grannen titta på det i kväll, så får vi se om hon tror att det kan vara vattkoppsprickar. :-)

1 kommentar:

  1. Härligt att vara ute, särskilt nu när man kan börja nosa lite vår luft :-D
    Är också dålig på att vara ute, lillan älskar att vara ute så får nog bättra mig lite framöver ;-)

    Duktig Julia är! Inte alla barn som tar det så bra!

    SvaraRadera