söndag 6 mars 2011

Vattkoppor

Då var det dags för vattkopporna. Julia gick hem från dagis i onsdags med feber och huvudvärk. I lördags dök det upp två små utslag på ena axeln och igår fanns det flera utslag över hela kroppen. Vattkopporna var ett faktum. Nu väntar vi på att det ska dyka upp på Linus också då de nog "blev" smittade samtidigt.

Det här med vattkoppor är intressant. Det är ju en av barnsjukdomarna många föräldrar mer eller mindre planerar in att deras barn ska få. Om grannens barn har vattkoppor så går man in och kramas lite... Innan jag själv fick barn så tyckte jag att det var ju fånigt, men nu förstår jag. Vem vill att barnen ska behöva ha vattkoppor mitt i sommaren? Det är ju trots allt något alla barn ska ha så varför inte välja tillfälle för det? ;-)

2 kommentarer:

  1. Skönt att få det överstökat nu :-) Hoppas Linus får det avklarat nu också då!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Förra veckan var mina små vrålförkylda och hade hög feber. Nu den här veckan är det min tur att vara förkyld, ingen feber än.

    Stackarn. Det kliar något fruktansvärt. Jag och Putte hade det i typ 2 - 3 - åråldern.

    Runt samma tid vi hade dubbelsidiga öroninflamationer 2 ggr båda två.

    Minns att jag kliade järnet och var varm, så hade säkert feber.

    Päronen sa till oss att inte klia håll. Men det hände ju ändå, då de kliar så. Men bättre att ha det som liten än som stor eller vuxen.

    En vuxen blir ju riktigt dålig av det.

    Krya på dig Julia.

    Kram,

    Faster Mia.

    P.s.

    Har satt oss i bostadskö här i Svenshögen, då hyresvärden inte gör som han lovat. Höga hyror på det och som höjs hela tiden.

    Det är det inte värt. Slitet hus och slitna lägenheter, plus dålig service för oss boende. Då ska det inte kosta över 7000 i månaden.

    Får se när en lägenhet blir ledig närmare stationen och som har bättre service och som är fräscha trotts åldern.

    D.s.

    SvaraRadera