söndag 8 augusti 2010

Gränna


Igår styrde vi kosan mot Gränna. Det var tänkt att vi skulle få sällskap av familjen Wersén med Olivia hade tyvärr fått feber så vi fick åka utan dem. Julia såg mycket fram emot att få komma dit och se hur man gjorde polkagrisar. :-)

Resan ner var allt annat än trevlig. Humöret var nog inte riktigt på topp hos oss och Linus som inte tycker om att åka bil talade om detta tydligt. Utanför Jönköping blev det otroligt dimmigt och regnet hängde i luften. Inte så mysigt.

Vi stannade vid Franssons polkagristillverkning och kikade på när de bakade ut godiset. Julia tyckte det var kul att se och vi köpte de obligatoriska polkagrisstängerna innan vi begav oss ner mot själva Gränna. Nu var vi bra hungriga vilket inte förbättrade humöret... Lunch åt vi på ett ställe som som tur var hade gott om plats annars tror jag någon av oss hade fått ett utbrott. Efter lunchen strosade vi runt lite på gågatan och trängdes med alla andra människor en liten stund. Sen började det regna och vi beslöt oss för att det nog fick räcka så.

Hemresan gick lite bättre då Linus sov större delen av tiden men tiden han var vaken tyckte han inte om att sitta där han satt. Lördagsmyset infann sig aldrig hos någon av oss och vi tyckte nog alla att det var skönt när vi "fick" lägga oss för natten.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att det inte var så lyckat med Gränna!
    Synd att vi inte kunde följa med , men en grinig bebis hade ju garanterat inte höjt humöret ;-) Hon är i alla fall mycket piggare idag!
    Vi får hitta på något annat någon helg framöver!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Synd att resan inte blev som ni hade tänkt er. Inget roligt när det blir så. Gränna är annars väldigt mysigt och även att se polkagristillverkningen. Hoppas ni har en bra dag idag. Kram, Mia med familj.

    SvaraRadera