måndag 9 februari 2015

Myslördag


Patrik har legat sjuk hemma hela veckan och var på benen igen i fredags. I lördags kände vi därför att vi verkligen behövde hitta på något roligt tillsammans. Så vi bokade en timmes bowling på Oleary´s i Skövde för hela familjen.

Linus som aldrig bowlat tidigare var så förväntansfull. Bara att prova ut rätt storlek på skorna var roligt. 


Det var mycket folk i bowlinghallen så det gällde att hålla sig i bakgrunden när det inte var ens tur att bowla. 


Det här med personliga stilar när man bowlar är ett helt eget kapitel. Linus körde på stilen att kasta klotet rakt ner i backen och sedan var det en låååång väntan innan det nådde fram till käglorna. Mer spänning så helt klart. Julia kör en tjejig stil och gör ett litet sött hopp precis innan hon skjutsar iväg sitt klot. :-)


Patrik kör på mer traditionell bowlingstil. Hur jag själv gör det behöver vi inte gå in närmare på här.



Många klot ska få plats när de på samma bana som oss skulle bowla med två klot var.... Vill till att akta fingrarna så man inte klämmer sig, det gör såååå ont.


Efter en lite stund släcktes det ner i lokalen och det blev discobowling, vilket givetvis var ännu häftigare tycke barnen. :-)





Linus in action! Tur att det finns räcken ibland. Resultaten blev 1. Patrik, 2. Linus, 3. Julia och sist kom jag. Ja så ni förstår varför vi inte gick in på min egen stil så värst. :-)

Efter bowlingen intog vi en trevlig middag och lagom till att det började bli lite väl högljutt tackade vi för oss. En riktig trevlig lördag helt klart.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar