fredag 25 mars 2016

Påskbrunch i goda vänners lag


I år kom den årliga brunchen något tidigare än föregående år. För i år var temat påsk och då föll det sig naturligt att ha brunchen vid påsk. 


Klockan 10:30 kom familjen Wersén, Gubben och Lilian och delar ur familjen Larsson till oss för att äta påskbrunch. Jag som tyvärr även denna gång var lite för tidsoptimistisk var inte riktigt färdig med allt. Så innan det var matdags fick gästerna mingla lite. :-)



Det blev en väldigt trevlig tillställning med många skratt. Samtalsämnena varierade kraftigt runt bordet.... :-)

Att planera för en brunch tar alltid lite tid, men planeringen är nästan lika rolig som själva brunchen. Det söks på nätet och bläddras i tidningar för att få inspiration till vad som ska bjudas på. Varje brunch måste ha ett tema. Vi får se vad nästa års tema blir. ;-)

På denna påskbrunch bjöds gästerna på:

kaffe
juice
påskmust
dillvåfflor med creme fraîche, rom och hackad rödlök (det är ju både långfredag och våffeldag idag)
ägghalvor med majonäs och räkor
jordgubbar
melon
skärgårdssill
rökt lax
salami
parmaskinka
vårsoppa med smak av basilika
brytbröd
kex
brieost
ädelost
stekta godisägg
citronrutor

Ingen gick från bordet hungrig :). Tack kära vänner för en mycket trevlig dag. Nu laddar vi för påskafton och dess trevliga traditioner.

1 kommentar:

  1. Å vad gott det var! Lika fantastiskt gjort som tidigare år!

    SvaraRadera