söndag 17 april 2016

Simskoleavslutning

Igår var det sista dagen för Linus på simskolan. Det har varit lite upp och ner med hur roligt det har varit att åka och simträna men igår var det glada miner hela vägen. :)

Det var riktigt roligt att se vad han har lärt sig. För nu går det fort framåt. Barnen fick simma på valfritt simsätt i den stora tävlingsbassängen. Linus valde ryggsim och det var imponerande att se hur lätt han gled genom vattnet.


Efteråt var det klubbutdelning samt info om vilka märken barnen tagit. :) Det var en stolt kille som lämnade simhallen. Vi siktar på att det blir bra till hösten i nästa grupp, fisken. :)


Sen var det visst så att det även var min födelsedag igår. Inte så noga. Än mindre noga då Patrik är i USA så det var bara jag och barnen hemma. Men för att bli lite firad bjöd min pappa hem oss på grill. Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat. Extra roligt var det att se hur gott Linus och Julia tyckte det var, för de tog om flera gånger. :)


Jag fick en liten present av pappa och Susann. Vi har ju redan firats jag och Patrik så jag har ju inte blivit utan presenter. :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: