onsdag 22 juni 2016

Igår sjuksköterska, idag specialist

Idag kan jag äntligen säga att jag är färdig. Jag är nu specialistsjuksköterska inom företagshälsovård och tagit magisterexamen inom omvårdnad. :) Det firade vi med bubbel här hemma.


Två är med studier på halvfart och arbete på 80% är över. Det har varit två tuffa år för mig men även för min familj. Men nu har jag klarat det. :) Vi har klarat det.


Petra och Olivia var här en sväng och gratulerade. :) Gjorde mig så glad! :)


Det har varit två tuffa år men också två år där jag har lärt mig jättemycket. Träffat nya fina människor och skrattat mycket.


Många av uppgifterna har jag gjort tillsammans med bästa Karin. Vi har stöttat och peppat när det varit jobbigt. Skrattat och tjurat, varit arga (ej på varandra) och jag har gråtit av skratt och övertrötthet då vi suttit på biblioteket. ;)


Många muggar kaffe har det blivit, och luncher med soppa. :) Tror att många kommer tänka på mig då de äter soppa, då 4/5 luncher i Örebro har varit just soppa. :)


Tack Patrik för all IT-hjälp, även om jag tyckt att jag har haft "proffsiga" lösningar på mycket hade jag aldrig fixat det utan riktig hjälp. ;)


Tack bästa Karin för alla skratt, allt jobb och all tid vi kämpat ihop! Nu är vi i mål, vi klarade det. Vi är bäst!! ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: