måndag 11 november 2013

Fars dag del 1


Den här helgen blev inte riktigt som det var tänkt från början. Summan av kardemumman så blev det riktigt bra men ett tag såg det mörkt ut.

Helgen skulle innehålla jobb för min del, fredag kväll, lördag dag och söndag dag. På lördag förmiddag hör Patrik av sig och säger att han har vaknat med ryggont och kan knappt röra sig. Än mindre ta hand om Linus och Julia. Barnen fick delas ut till andra ett tag tills jag slutade, kompis och mormor. :-) Sen fick jag i den mån herr Eng tillät mig hjälpa honom med det mesta. Ibland kan han vara så egen.... :-)

Julia var med i sin första judotävling någonsin på söndag förmiddag. Det var en stor händelse i hennes liv och hon lyckades riktigt bra. I judon tävlar man efter viktklass och det innebar att Julia fick motståndare som tränat längre än vad hon har.

I hennes grupp var hon ensam tjej och mötte tre andra killar. Två av dem hade tränat betydligt längre än henne och var dessutom större. Hon mötte hårt motstånd men vann två av tre matcher. Första matchen vann hon ganska enkelt men i match nummer två blev det hårt motstånd och hon blev lite rädd och ledsen. Men hon kämpade sig till en riktigt värdig seger.

Tredje matchen var hon först tveksam att ställa upp i då hon fortfarande var lite skakad från sitt andra möte. Men hon gick upp på mattan och kämpade, oj som hon kämpade! Killen vann och det var även samma kille som sedan stod som segrare i gruppen.

Julia fick ta emot silvermedalj och kliva näst högst upp på prispallen! Stoltheten i mammahjärtat går inte att beskriva!!!


Hemma på eftermiddagen blev barnens egen pappa, Patrik, firad. Han fick mustaschgodis. :-) 


Samt ett presentkort på rakning med kniv hos en riktigt barberare. Det bästa var ändå att hans rygg var bättre och att han var mer rörlig och mindre smärtpåverkad. 


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Fantastiskt bra gjort av Julia! Skönt att Patriks rygg blev bättre :-)

    SvaraRadera