söndag 9 februari 2014

Weekend full pott

I lördags begav vi oss med tåget till Göteborg jag och Patrik. Det var dags att gå på jazzklubben Nefertiti och njuta en natt på hotell. :D

Patrik fick biljetter till en spelning med bandet Tonbruket samt hotellövernattning utav mig i julklapp. Vi har aldrig gått på jazzklubb och bandet hade vi aldrig hört talas om innan men det hade fått mycket bra kritik.





Sammanfattningsvis kan vi säga wow vilken kväll vi fick!! Nefertiti var ett gemytligt ställe, lite underground stuk med blandad publik och familjär stämning. Vi hade bokat bord och åt en riktigt god clubsandwish innan spelningen. Det var slutsålt så förväntningarna var av det högre slaget. Vilket infriades till fullo! Bandet levererade till max, musiken var så bra och de var så otroligt skickliga.

Vi var så nöjda och totalsålda på deras musik när vi gick där ifrån.

Hotellet vi bodde på heter Vanilj och ligger ett stenkast från NK. Litet och mysigt hotell med underbart sköna sängar. Vi sov riktigt gott och vaknade först vid 09.30 idag!!! :D Frukosten intogs på mysiga fiket med samma namn, café Vanilj. Riktigt gott. Har ni inte varit där rekommenderar jag ett besök.





Sen blev det en runda på stan. Patrik köpte en ny pipa i den fina butiken Brobergs i Arkaden och jag fönstershoppade lite kläder. :) Behöver nog bli en tur tillbaka i shoppingens tecken snart.

Innan tåget gick hem idag blev det en macklunch och chailatte på Espressohouse. Mmmmm, riktigt gott.





Tack älskling för en underbar helg!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Låter som en toppen helg helt klart :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var verkligen behövligt att komma iväg. Man blir lite som en ny människa.

      Radera
  2. Så härligt att resa bort över helgen, det borde man verkligen göra oftare.
    Trevligt med fler piprökare, Håkan handlar gärna på Brobergs när vi är i Malmö, både tobak och cigarrer...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man blir som en ny människa efter att ha varit iväg.

      Pipor är en mysig hobby som mannen gärna får hålla på med. Det luktar så gott av tobaken. Nyaste inköpet blev en churchwarden. :)

      Radera