fredag 8 juli 2016

Sista dagen....
Idag är det en dag som pendlat mellan glädje och tårar. Glädje över att det äntligen är semester, tårar över att det var sista dagen på jobbet. Kan tyckas vara fånigt då det är jag själv som valt att byta jobb. Men även om man går vidare till nya utmaningar kan man ju sakna det man lämnar. :)

Igår fixade jag fika som en liten sommaravslutning. Det hör till att vi har fikar tillsammans på jobbet någon av de sista dagarna samt att jag gärna är den som stått för fixandet av fikat.

Årets fika kommer från Matmagasinet nr. 7, 2016. Fräscha men väldigt mättande tårtor med mascarponeost, lime och spröd botten. Det blev inte så mycket över efter fikat så jag är rätt säker på att bakverken föll kollegorna i smaken. ;)


Jag fick ett mycket vackert blomsterarrangemang som avskedsgåva. Blev så tacksam och rörd! :) Nu pryder den vår framsida och doftar ljuvligt.

Idag var det som sagt sista dagen och sista dagen innan semestern bjuds det alltid på hembakt bröd, så även idag. :) Viktigt att hålla på traditioner.


Nattjästa bröd med havssalt. Svårslaget.


Skåpet städades ut med blandade känslor. Tänk vad mycket man samlat på sig. :)

Då det var dags att gå hem rann tårarna. Som sagt, även om man själv väljer att lämna något så kan man sakna det. Jag har lärt känna så många fina människor, lärt mig så mycket och kommer minnas all glädje men även de stunder som varit tunga.

Tack alla för de här åren!! :) Vi ses snart igen. Ni är ju dem jag helst testar mina fikaalster på. :D


Nu tar jag semester tills nya utmaningar startar. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Vi kommer att sakna dig oxå . Jag fick hålla emot tårarna förut när vi kramades. Men vi ses väl hoppas jag!
  Ha en bra semester! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag klarade ju mig tills det bara var jag och Ulrika kvar. Då gick det inte längre. Vi kommer ses snart igen! ;) Nu njuter vi av ledighet innan allvaret drar igång! :) Kram!!

   Radera
 2. Kul att du firade med våra tårtor!

  Hälsningar
  Helena,
  redaktör på Matmagasinet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt med feedback! :) Tårtorna var riktigt uppskattade. :)

   Radera
 3. Kul att du firade med våra tårtor!

  Hälsningar
  Helena,
  redaktör på Matmagasinet

  SvaraRadera