torsdag 28 juli 2016

Minisemester till Falkenberg

Igår var det dags för en liten utflykt till Falkenberg, eller strax norr om för att vara mer exakt.

Pappa och Susann har husvagnen på Rosendals camping och vi var där och hälsade på över dagen förra året. I år skulle vi stanna över natt för att inte känna någon tidspress.

Vi hade hyrt en liten gäststuga inte långt från campingen, ca 10 minuters gångpromenad. Rekommenderas om ni behöver ha övernattning i närheten av Falkenberg.


Stugan låg i slutet på Vildrosvägen och det var inga problem att hitta dit.


En liten fräsch stuga med egen köksdel, toa, dusch och tillgång till wi-fi. ;) Väldigt trevligt bemötande fick vi när vi kom och vi kände oss aldrig i vägen även om lillstugan låg på Fam Pansells tomt.








Jag hittade stugan på nätet och skickade iväg ett sms för att höra om den var ledig. Fick svar nästan direkt och allt var klart. ;) Så smidigt.


Efter lite lunch tillsammans med pappa och Susann tog vi en sväng till havet.


Det blev ett dopp vid Björkängs havsbad. Vattnet var inte så kallt men det blåste ganska ordentligt, vilket gjorde att det nästan kändes kallt. Sanden yrde och vi hade sand överallt, i kaffet, i håret och i badkläderna.... ;)

Riktigt fin strand var det här och långgrunt som var bra för barnen. Linus var lycklig som fick bada i havet. ;) En solig och varm dag - helt perfekt för strandhäng.


Senare blev det grill vid husvagnen och det smakade riktigt gott. Alla var hungriga och Linus och Julia var trötta efter badstunden.


Kvällen avslutades med att vi spelade UNO. Susann och Patrik blev segrarna. :)

Vi hann precis tillbaka till vår lilla stuga innan regnet började ösa ner. Att ligga och lyssna på smattret från regnet var riktigt mysigt.

Efter en god frukost i husvagnen styrde vi hemåt. Ett stopp på Burger King fick det bli vid lunchtid, vilket barnen var glada över. :)


Två riktigt trevliga dagar fick vi och blev riktigt bortskämda med både god mat och dryck. :)

Ser fram mot en uppföljare nästa år.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar