fredag 5 februari 2010

Allt har sin förklaring


Igår var en riktigt gnällig dag. Det var inte mycket som var bra. Jag och Julia kom ihop oss om det mesta kändes det som. Dock fick eftermiddagen en ljusning då vi bakade chokladbollar till fredagsmyset i dag. Då var hon på topp minsann. Och ännu bättre blev det väl när vi smakade på det vi bakat. Men sen var vi tillbaka i gamla spår igen.

I natt kom så förklaringen till att min stora tjej inte var sig själv igår. Hon var glödhet och snorig och sov oroligt. FEBER! Förkylningarna har avlöst varandra på hennes förskola och det har bara varit tur att vi inte drabbats tidigare. Men efter lite nässpray, ipren och vatten så blev det hela ändå något bättre. Så idag blir det en lugn och stillsam dag. Film och tv står väl på programmet, vilket Julia nog inte har så mycket emot.

3 kommentarer:

  1. Stackars Julia:( Å det är ju sååå typiskt att va sjuka, vare sig det är barnen eller vi, just när det är en sån strålande fin dag och man bara vill va ute!! Hoppas hon snart mår bättre, det ska jag försöka göra :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas hon kryar på sig. Inte kul när de små är sjuka, mina är snuviga. Men inget mer än så. (negerbollar ;-)) Chokladbollar är gott. Kram. :-)

    SvaraRadera
  3. Men Liselott, du säger ju alltid negerbollar här hemma? Är du verkligen så p.k när du bloggar? ;) Om man inte får kalla mörkhyade för negrer så måste ju det ordet vara ledigt - och då kan man ju lika gärna använda det till dessa delikatesser. =)

    SvaraRadera