söndag 7 februari 2010

Välkommen hem


I fredags kom Patrik hem efter att ha varit i Skottland sedan i måndags. Det var en resa han gjorde på egen hand och som gick i whiskyns tecken. Han kom hem med flera nya dyrgripar och mycket att berätta.

För att fira att han hade kommit hem igen gjorde jag banan- och choklad muffins. Receptet var egentligen en banan- och choklad kaka men det gick lika bra att hälla upp smeten i muffinsformar. Receptet återfinns i boken Kladdkakor av Maria Öhrn. Sen dekorerade jag dem med chokladfrosting samt silverkulor. Receptet på frostingen kommer från Toves blogg. Det var mysigt att sitta tillsammans hela familjen, tända lite levande ljus och fika med kaffe och muffins. Även om det har gått bra när Patrik har varit borta var det jätte skönt att ha honom hemma igen.

1 kommentar:

  1. Hej! Ser ut att vara en jätte god muffin. Jätte fint dekorerad. :-) Jag håller med dig om att det är skönt att få hem sin make, då han varit borta ett bra tag. Då blir det speciellt att träffas igen. Ha det gott och vi ses snart. P.s. Tack för mailet och vägbeskrivningen. D.s. Kram, Mia.

    SvaraRadera