torsdag 11 augusti 2011

Inga lampor



Jag gjorde den mycket intressanta upptäckten idag att jag inte har en enda fönsterlampa i något av våra alla fönster i huset!!! Hur kan man ha ett hus utan lampor i fönstren? Den fina förklaringen till det är att på sommaren behövs inga lampor som lyser upp så därför har jag inte tänkt på att det fattas. Och orsaken till att det fattas stavas LINUS. Han har en förmåga att förstöra lampor genom att köra bilar på alla fönsterbrädor vilket resulterar i att lamporna åker ner... :-)

Detta är ju då ett ganska angenämt problem egentligen. Att köpa nya saker har ju aldrig gjort mig ledsen förut så att säga. Så i helgen när jag är lite ledig mellan mina nattpass får jag väl ge mig ut och leta lampor nu när hösten knackar på dörren :-)

1 kommentar:

  1. Ganska vanligt problem det där hos oss småbarnsföräldrar. Känner igen det. Här har vi löst det med att ha lamporna högt upp på prynadshyllor.

    Våra fönster sitter högt så barnen når inte upp, men ut i fall att så låter vi bli att sätt fram.

    Så finns en del som väntar i förrådet, till den dagen de små låter bli att peta. Hoppas att du hittar något fint och att det går bra på jobbet i helgen.

    Kram, Mia.

    SvaraRadera