söndag 24 augusti 2014

Vi gjorde det

Igår var det ju dags. Vi ställde upp i Midnattsloppet i Göteborg och det var en häftig upplevelse. På dagen vräkte regnet ner och sen klarnade det upp och såg rätt hoppfullt ut.

Vi ägnade dagen åt att först gå i pipaffärer och sen slapp på hotellrummet. Strax efter klockan 20 tog vi spårvagnen ut mot Slottsskogen där start och mål var.


En timma till start.

Runt 14000 människor var anmälda men ändå kändes det aldrig trångt. Med 30 minuter kvar till första start öppnade sig himlen och det vräkte ner. Vi hade tur som hann in under ett tält och blev på så vis aldrig blöta.

Strax efter 22 gick starten och det var en häftig känsla att springa över startlinjen till hög musik och eldshow. I början rusade alla iväg och det var lätt att ryckas med i deras tempo. Så här fick jag bromsa Patrik lite. Vi visste ju inte hur banan skulle vara mer än att vi hört att den var kuperad och att backen upp mot Masthugget vid 7 km skulle vara bra jävlig.

Vi fick en skur på oss vid 4 km men då hade vi blivit varma så det gjorde inget. Sen kom backen..... Det var en lång seg backe upp mot kyrkan. Det mesta gick uppför egentligen men detta var rejält. Här fick vi bita i men vi sprang uppför hela och sen bar det av utför. Nu kände jag att jag kunde lägga i en högre växel och gjorde så. Patrik fick hänga på.

Rätt som det var hörde jag någon ropa "heja Lisa"! Högst oväntat. :) Då var det min kusin Nina som stod där och tittade. Då fick man lite mer energi bara sådär.

Med en kilometer kvar ökade vi lite till och när vi sedan sprang över mållinjen, hand i hand, var jag rätt slut. Men vi gjorde det. Tiden blev 1 h 8 min och 57 sek. Patrik slog mig med en sekund, säkert för att han har större fötter än mig.... :)


Det här var häftigt och nästa år ja då ska vi under timmen! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Riktigt bra gjort!
    Kul att ni ska springa nästa år igen :-D

    SvaraRadera