lördag 9 augusti 2014

Vi har en inneboende

Det är precis vad vi har. En inneboende under vårt altangolv. Vi vet inte vart eller vad det är. I början sommaren blev vi väl medvetna om vår gästs existens då det luktade dött djur på och kring terassen. Ni som någon gång känt lukten från en död mus vet hur ohyggligt något så litet kan lukta. Det här var sju resor värre....

Det är ju inte jättekäckt att såga upp golvet så vi härdade ut och försökte dölja odören med luktdosa från Antisimex.

Sista veckan var bedrövlig så vi ringde ut en försäkringsman som gick och lös mellan brädorna. Han hittade ett bo och Patrik fick såga upp golvet så vi fick rensa ur. Jag behöver knappt säga att ingen var hemma i boet och lukten försvann....

Efter råd från försäkringsmannen satte vi upp hönsnät så att vår inneboende inte skulle kunna ta sig in. Samt satte stora krukor precis där vi trodde att h*ns ingång var.

Tror ni det stoppade h*n? Nej då grävde den runt. Då satte vi för än mera och kände igår kväll att "ha nu är det kört". :)
Imorse när jag gick ut såg jag att h*n har försökt men inte lyckats. :) Men då har h*n hittat ett annat ställe och bokstavligt dragit bort hönsnätet..... Så nu mina vänner är det krig förklarat mot vår ovälkomne gäst. Tyvärr är ställningen just nu djuret - Liselott & Patrik 2 - 0. Men vi kommer igen!! Var så säker.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Kan det vara herr Grävling som hittat hem till er? Rykten säger att det springer en i ne i byn som är allt annat än folkskygg.

    SvaraRadera